Home > Herroepingsrecht

Herroepingsrecht / retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Al horen we natuurlijk wel graag, waarom u het product wil terug sturen. Zodat we retourneringen in de toekomst misschien kunnen voorkomen.

U heeft na retour aanmelding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt vervolgens binnen 14 dagen het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [info@benskantoormeubelen.nl]. Wij zullen vervolgens u een retour label toesturen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.